KWB en Helpende Hand bezorgen kinderen leuke sintcadeaus

KWB en Helpende Hand bezorgen kinderen leuke sintcadeaus

Onder het motto ‘Ieder kind een Sint’ zamelde de KWB van Mariakerke flink wat speelgoed in voor kinderen uit kansarme gezinnen.

KWB en Helpende Hand bezorgen kinderen leuke sintcadeaus
© Benny Proot De kinderen waren dolblij met hun speelgoed.

“Iedereen heeft wel speelgoed liggen dat nog in goeie staat is, maar niet meer wordt gebruikt. Vooral bij grootouders ligt er nogal wat speelgoed op zolder. Maar opvallend veel mensen kochten splinternieuw speelgoed om vervolgens aan ons te schenken. Steps, puzzels, enkele mooie teddyberen, schrijfborden en vele spelletjes: de kinderen zullen alvast heel blij zijn”, vertelt Joseph Phlypo van de KWB.

Het speelgoed wordt verdeeld door de vzw De Helpende Hand uit Beerst. De vereniging van Marie Jeanne Forret bestaat dertig jaar en verdeelt, naast speelgoed, ook kledij, schoenen, bad- en keukenlinnen. Wie nog een van deze items wil schenken, kan meer info verkrijgen via www.vzwdehelpendehand.be en 0476/33.37.80.

HLN – TVA – 01 december 2018

Scroll naar boven